реге фест

Mellow Mood потапя България в пъстрия свят на РЕГЕТО

Хитовите италианци ще са хедлайнери на фестивала UpTown в София на 26 юни

Най-успешната италианска реге-банда Mellow Mood идва в България за първи път в пълен състав, за да потопи музикалните фенове в света на РЕГЕТО. Жънещите успехи из цяла Европа музиканти ще са хедлайнер на фестивала UpTown, който си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития.

Тази година UpTown темата е РЕГЕ, а сцена на събитието ще е „Арена София“ в Борисовата градина. Именно там на 26 юни Mellow Mood ще ни пренесат в пъстрия свят на РЕГЕТО, представяйки на публиката уникална смес от автентичния звук и най-новите тенденции в ямайската музика. Имащи зад гърба си хиляди последователи, европейско признание и участия на фестивали от ранга на Rototom Sunsplash и Sziget, италианците от Mellow Mood ще забият в София заедно с родните Wickeda,  Merudia, Jahmmi и други.

Целият този музикален оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика.

Цените са както следва

 25 лв. (Early bird) до 30 април

 35 лв. (Standart)

 45 лв. (Door).

Бандите ще излязат на сцена след 17 ч., а билетите са в продажба в EVENTIM

Следете страницата ни и във фейсбук и присъединете се към събитието във фейсбук, за да сте в крак за повече uptown подробности. 

 

One Love

БИЛЕТИ

eARLY BIRDS

25 ЛВ ДО 30 АПРИЛ

STANDART

35 лв ДО 26 ЮНИ

DOOR

45 НА ВХОД